❧ CHOICE

I wanted to be a writer, that's all.Sziasztok! Először is kezdeném azzal, hogy gondolom, nem szívesen olvassátok a rizsázásomat, de nagyon szépen kérek mindenkit, hogy tényleg olvassa el! - Ezek után mindenkinek a saját szíve ügye hogy határoz. 

Eszméletlenül sokat agyaltam azon, hogy folytassam-e, és ha igen, utána mi a garancia a rá, hogy nem kerül-e be megint egy ilyesfajta hullámvölgybe, esetleg hogyha Nektek, nem tetszik majd a továbbiakban. Lehet, én vagyok ennyire aggodalmas, én vagyok ilyen megrögzött, de ez van. 
Nagyon szeretek írni, pedig az én korosztályomban nem találok igazán olyat, aki szeretne írni ennyire. Tudom, hogy nem vagyok jó. Nem most kezdtem, még régen, persze azóta fejlődtem, de nem tartom magam jónak. 
Kritikus vagyok magammal szemben, amit sokszor a fejemhez is vágnak egy-egy alkalommal. Amit ezen a blogon produkáltam szerintem silány volt. Most mindenki eldöntheti maga, hogy hülye vagyok, avagy egyetért velem.
A bejegyzés lényege az lenne, hogy oldalt kiraktam egy szavazást, IGEN vagy NEM választási lehetőséggel, a kérdés pedig: Folytassam-e? 
Nincs név, mindenki azt nyomja meg, amit akar. A saját véleménye, én pedig majd elfogadom, DE kérek szépen tényleg mindenkit, hogy nyomjon rá valamelyikre, mert ez nekem egy útmutatásnak számít. 
A szavazás két hétig fog tartani, ha ezalatt az idő alatt az igenek száma a legtöbb, folytatom a Bittersweet Miseryt és két új történettel jövök vissza, azonban ha úgy döntötök(ahogy én gondolom), hogy tényleg nem kéne az írással foglalkoznom, abbahagyom. 
Nem megerőltető, remélem
Előre is köszönöm szépen mindenkinek. 
- Xxx

1 megjegyzés:

 1. Édes drága egyetlen Rebeccám!

  Őszintén megmondom, szíven ütött ez a bejegyzés, annak ellenére, hogy tudom min mész keresztül. Hidd el, én ismerem ezt az érzést, a mélypontot, a sok kérdőjelet,hogy valóban érdemes-e folytatnom?
  IGEN, ÉRDEMES! Igenis érdemes dolgoznod vele, mert nagyszerű az, amit alkottál, és hidd el nekem, nem elfogultságból beszélek. A külön kis történeteid mellett (éljen a Madness!) a Bitterweet Misery az egyik legkiválóbb irományod. Az elejétől a végéig imádtam, és imádom még most is, és egy világ dől össze bennem,ha abbahagyod. Soha ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad ez az érzés. Legyél te az erősebb, mert tudom, hogy megvan benned az akarat arra, hogy írj, hiszen nem is tudsz enélkül élni.:)
  Tudod, hogy mindig itt leszek, és támogatni foglak, még akkor is ha nem folytatod.Ez már csak rajtad múlik, de kár lenne veszni hagyni ezt a csodát.:)<3

  Ahogy a bölcsek szólnak a Hunger Games-ben: Sose hagyjon el benneteket a remény! :)<3

  Millió puszi, ölelés, Lily

  VálaszTörlés